Phuket & Pattaya & Bangkok Turu - Türk Hava Yolları İle Tur Programı
Kalkış Yerleri: İstanbul Havalimanı
PROGRAM
1 Gün: İSTANBUL – PHUKET

İstanbul Havalimanı Dış Hatlar Terminali Türk Hava Yolları kontuarı önünde siz değerli misafirlerimiz ile saat 17.30'da buluşma. Bagaj, bilet ve biniş işlemlerinin ardından Türk Hava Yolları’nın TK 172 sefer sayılı uçağı ile saat 20.30’da Phuket’e hareket.



2 Gün: PHUKET

Saat 10.05’de Phuket’e varış. Varışımızın ardından otelimize transfer oluyoruz. Oda dağılımı ve dinlenmek için serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz rehberlerinizin düzenleyeceği ekstra Fil Safarisi Gezisi ‘ne katılabilirler. (Ulaşım + Giriş + Rehberlik)(40 USD). Hayatınızda kaç kere fil üstünde safariye çıkabilirsiniz. İşte ayağınıza gelen fırsat. Fillerle ilgili bilgi alımından sonra orman içinde fillerle safari macerası başlıyor. Sonrasında serbest zaman. Akşam arzu eden misafirlerimiz, rehberlerinizin düzenleyeceği yemekli ekstra Siam Niranit Gezisi’ne katılabilirler (55 USD) (Ulaşım + Giriş + Akşam Yemeği). Phuket’in en meşhur kabare gösterisine hoş geldiniz. Şov öncesi akşam yemeğimizi açık büfe olarak aldıktan sonra gösterinin yapıldığı tiyatro kısmına geçiyoruz. Tayland kültür ve tarihini essiz koreografilerle izleyicilerinin beğenisine sunan Siam Niramit Show, Guinness Rekorlar kitabında yerini almış devasa sahnesi, 150’nin üzerindeki dansçı kadrosu ve dünya üzerindeki en son sahne teknolojisi ile izleyenlere unutulmaz bir aksam vadediyor. 4 boyutlu efektler, göz alıcı sahne kostümleri, havada bale, akrobasi, ve Tay kültürünün masalsı bir dilde ışık ve sahne dekorlarıyla anlatımını büyülü bir atmosferde izliyoruz. Show’umuzun ardından otelimize dönüş. Geceleme otelinizde. 



3 Gün: PHUKET

Kahvaltıdan sonra arzu eden misafirlerimiz rehberlerinizin düzenleyeceği ekstra Phi-Phi Adası Gezisi ’ne katılabilirler (80 USD) (Ulaşım + Rehberlik + Öğle Yemeği). Tayland’ın belki de en egzotik adasına özel sürat teknesi ile tam günlük bir gezi düzenliyoruz. Sürat teknelerimizle Phuket’in yakınındaki iki cennet mercan adasından ilki Phi Phi Don’a hızlı bir şekilde ulaşıyoruz. Maymun Plajı'nda Makak maymunlarını görüyor ve binlerce renkli balık ile yüzme ve şnorkel imkânı buluyoruz. Palmiye ağaçları ile bezenmiş kumsalı ve tertemiz turkuaz rengi deniziyle Hollywood yıldızı Leonardo Di Caprio’nun The Beach filminin bazı bölümlerinin çekildiği Maya Bay’de denize girmek ve güneşlenmek için vaktimiz de var. Daha sonra Viking Mağarası’nı ziyaret ediyor öğle yemeğimiz Phi Phi Adası’nda alıyoruz. Tur bitimi otele transfer. Geceleme otelinizde.

  



4 Gün: PHUKET

Kahvaltıdan sonra arzu eden misafirlerimiz rehberlerinizin düzenleyeceği ekstra James Bond Adası Gezisi ’ne katılabilirler (80 USD) (Ulaşım + Rehberlik + Öğle Yemeği). Özel teknemizle çıkacağımız turda ilk duragimiz bir cok belgesele konu olmus Panak ve Hong adalari olacak. Özel kanolarimiz ile yapacagimiz bu gezi sirasinda, koy ve mağaralar arasında mutheşem doğa manzaralarına şahit olacağınız bir mecara sizleri bekliyor. Açık büfe olarak teknemizde alacağımız öğle yemeğinin ardından bir sonraki durağımız James Bond “Altın tabancalı adam” bölümünün çekildiği James Bond Adası. Bu adadaki meşhur kayayı ve sahili görüyoruz, adadaki Müslüman köylülerden alışveriş yapabilmek ve bol bol fotoğraf çektirmek için serbest zaman. James Bond adasından sonraki en son durağımız , yüzüp sahilinde güneşlenip dinlenebileceğimiz Lawa adası veya Naka Adası olacaktır. (Hava şartlarına göre karar verilecek) Tur sonrasında otele transfer. Geceleme otelinizde.



5 Gün: PHUKET - PATTAYA

Kahvaltıdan sonra Phuket Havalimanı’na hareket ediyoruz. Varışımızın ardından bagaj ve bilet işlemlerinin ardından yerel havayolu ile Bangkok’a uçuş. Varışımızı takiben Pattaya’ya doğru yola çıkıyoruz. Pattaya’ya varışın ardından otelimize transferimiz gerçekleşiyor. Oda dağılımdan sonra arzu eden misafirlerimiz rehberlerinizin ekstra olarak düzenleyeceği Timsah Çiftliği Gezisi ‘ne katılabilirler. (Ulaşım + Giriş + Rehberlik)(25 USD) Timsahlarıyla ünlü Tayland’da bulunan yüzlerce timsah çiftliklerinin içinden sizin için seçtiğimiz en ilgi çekici ve en güzeli olan Million Year Stone Park’ı ziyaret ediyoruz. Timsah şov gösterisi tüm inanılmazlığı ile seyrinize sunulacak. Akşam arzu eden misafirlerimiz, rehberlerinizin ekstra olarak düzenleyeceği ünlü Alcazar Show'unda unutulamayacak bir gece geçirme imkânını bulacaklar. (Ulaşım + Giriş + Rehberlik)(40 USD) Tayland’da Lido tarzında sunulan bu özel kabare şovunda değişen sahne dekorları kostümleriyle dansçıları, muhteşem ışık ve ses sistemleriyle görsel şöleni izleyerek geçireceğiniz unutulmaz bir akşama hazır olun! Şov sonrası bir sürpriz sizleri bekliyor. Daha sonra rehberiniz eşliğinde Pattaya’yı yürüyerek yakından tanıyoruz. Gezi bitiminde otele dönüyoruz.



6 Gün: PATTAYA

Kahvaltıdan sonra arzu eden misafirlerimiz rehberlerinizin düzenleyeceği öğle yemekli ekstra Mercan Adası Gezisi ‘ne katılabilirler. (Ulaşım + Öğle yemeği + Park girişi + Rehberlik)(50 USD) Pattaya Sahili’nden özel sürat teknelerimizle, palmiye ağaçları arasında mercan tozlarından oluşmuş beyaz kumsalı ile bütün gün turkuaz sularında yüzebileceğimiz Mercan Adası’na gidiyoruz. Öğle yemeği ızgara balık, salata ve tropik meyvelerden oluşuyor. Gezi bitiminde otele dönüyoruz.

 



7 Gün: PATTAYA - BANGKOK

Kahvaltıyla başlayan gün Bangkok’a doğru başlayan yolculukla devam ediyor. Yol üzerinde bir mücevher fabrikası gezilerek burada Tayland'da çıkan safir, yakut gibi değerli taşların nasıl işlendiğini ve mücevher haline getirildiğini göreceğiz, arzu eden misafirlerimiz alışveriş yapabilecekler. Bangkok’a varışın ardından panoramik şehir turu. Turumuzda dünyaca meşhur 46 metre uzunluğu ve 15 metre yüksekliğiyle Yatan Budha heykeli, Oturan Budha heykeli, Stupa’lar (mezar taşları), Kraliyet Tapınağı Wat Pho ve içinde 5,5 ton ağırlığında Altın Budha heykeli bulunan Wat Traimit Tapınağı gezilecek yerler arasındadır. Çin Mahallesi, Çiçek Pazarı, Parlamento Binası ve Tayland’ın şu anki kralının Bangkok’taki malikânesi panoramik olarak görülecek yerler arasında bulunmaktadır. Şehir turundan sonra Arzu eden misafirlerimiz, rehberimizin ekstra olarak düzenleyeceği Bangkok kanal turuna katılabilirler (40 USD) (Ulaşım + Rehberlik). Uzak Doğu’nun Venedik’i olarak bilinen Bangkok’ta yapacağımız bu turumuz esnasında Bangkok’un tarihi kanallarında özel teknemiz ile dünyanın hiçbir yerinde göremeyeceğiniz ilginç manzaraları görme fırsatı bulacaksınız. Taylıların kanallar üzerindeki yaşamını yakından tanıyacak, Tayland’ın zengin ile fakir kesiminin kaynaşmasına şahit olacaksınız. Tapınaklardan birinin önünde kutsal kedi balıklarını besleyecek ve gezimizi bitirmeden önce Bangkok’un en meşhur 3 tapınağından biri olan muazzam mimarisiyle Wat Arun’u panoramik olarak göreceğiz. Akşam arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan Baiyoke sky & Pat Pong Gece Pazarı gezisine katılabilirler  (40 USD) (Ulaşım + Akşam Yemeği + Rehberlik). 309 Metre yüksekliği ile Baiyoke Sky Tayland’ın 85 katlı en uzun binasıdır. Binanın 77. Katında bulunan 360 derece tüm şehri görebileceğiniz restoranda müthiş manzaraya karşı açık büfe akşam yemeği. Yemeğin ardından Bangkok’un en meşhur gece pazarı olan Çin stili ve Tayland stili alışveriş yapabileceğiniz daha çok taklit ürünlerin (Rolex saat, Versace Çanta vs.) ağırlıklı olduğu PatPong Gece Pazarı'na geçiyoruz. Ünlü alışveriş ve barlar sokağında güzel vakit geçireceksiniz. Sıkı pazarlık yapmayı unutmayınız. Tur sonunda otelimize transfer oluyoruz ve odalarımızı alıyoruz.



8 Gün: BANGKOK

Sabah kahvaltısının ardından ekstra olarak düzenlenecek Yüzen Çarşı turu (50 USD) (Ulaşım + Rehberlik). Bu turumuzda Bangkok’un dışına çıkarak yol üzerinde ilk önce dünyaca tanınmış Siam İkizleri’nin doğduğu Samut Songkram Kasabası’nda bir Hindistan cevizi çiftliğine uğruyoruz. Burada Tay Halkı’nın Hindistan cevizi ağacından nelerde faydalandıkları hakkında bilgi alıp, bu ağaçtan yapılmış hediyelik eşyaları görüyoruz. Ayrıca içerdeki orkide bahçesini de gezebilirsiniz. Buradan hareket edip 10 dakika civarında otobüs yolculuğundan sonra Tay stili teknelerin kalktığı iskeleye geliyoruz. Buradan teknelere binip nefis egzotik Uzak Doğu manzaraları eşliğinde yaklaşık yarım saatlik zevkli bir yolculuktan sonra dergilere kapak, belgesellere jenerik olmuş meşhur Yüzen Çarşı’ya geliyoruz. Nehir üzerindeki kanoların içinde kurulan açık pazarı görecek ve alışveriş yapma imkânına sahip olacaksınız. Yüzen Çarşı’yı öğlen kapanana kadar geziyoruz. Dönüş yolunda ağaç oymacılığının en güzel örneklerinin bulunduğu ağaç oyma atölyesini gezecek, burada gül ve tik gibi değerli ağaçların sanatçıların elinde nasıl mükemmel biçimde şekillendiğini göreceğiz. Bangkok’a dönüş yolunda rehberinizin alacağı Tayland’ın en meşhur tropik meyvelerinin tadına bakacaksınız. Akşam arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan Chao Praya Dinner Cruise & Asiatique Riverfront Gece Pazarı turuna katılabilirler.  (45USD) (Ulaşım +Rehberlik +Açık Büfe Akşam Yemeği). Uzakdoğu’nun Venedik’i olarak bilinen Bangkok’un krallar nehri Chao Praya üzerinde 41 metre genişliğindeki teknemizde canlı müzikli akşam yemeği sizleri bekliyor. Yemeğimizin ardından tarihi Siam Krallığına dayanan, okyanus ötesi Avrupalı ülkeler ile Tayland arasında ilk ticaretin yapıldığı bölgede inşa edilmiş, tarih ve modernizmin iç içe geçtiği, içerisinde 1500’den fazla dükkân ve restoran ile Bangkok’un en yeni eğlence merkezi olan Asiatique gidiyoruz. Alışveriş için serbest zaman geçirirken krallar nehri olarak bilinen Chao Praya’a karşı içeceklerinizin tadını çıkarmanın tam zamanı. Geceleme otelimizde.



9 Gün: BANGKOK - İSTANBUL

Kahvaltıdan sonra arzu eden misafirlerimiz rehberlerinizin düzenleyeceği ekstra Khancanaburi Turu‘na katılabilirler. (Ulaşım +Rehberlik + Girişler + Öğlen Yemeği)( 65 USD). Khancanaburi Tayland’ın görülmeye değer tarihi ve doğal güzellikleri olan noktalarından birisidir. Sabah otelimizden hareket ederek doğuya 130 km/2,5 saatlik keyifli bir yolculuk yapıyoruz. İlk durağımız Jeith savaş müzesi. Bu müzede 2. Dünya savaşında hayatını kaybeden yabancı askerlerin mezarlarını da ziyaret ettikten sonra Kwai köprüsüne geçiyoruz. Kwai köprüsü 2. Dünya savaşı sırasında Amerikalı ve İngiliz esirler tarafından inşa edilmiş ve kitaplara, filmlere konu olmuştur. Köprünün ardından yerel bir restaurantta öğlen yemeğimizi yiyoruz. Yemeğin ardından gelecek durağımız Death Railway olarak adlandırılan ve yine 2. Dünya savaşı esirleri tarafından tepelerden oyularak yapılan tarihi bir demiryolu. Bu yol üzerindeki Buddha mağarasını ziyaret edip gezimizi bitiriyoruz. Gezi bitiminde havalimanına transfer. Bagaj ve bilet işlemlerinin ardından Türk Hava Yolları’nın TK65 sefer sayılı tarifeli uçağı ile 22:35’te İstanbul’a hareket. Yerel saat ile 05:45’de İstanbul’a varış ve turumuzun sonu.



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar
    • Otellerde 3 kişilik odalarda ilave yatak uygulaması olduğundan, 3. yatak standart yataktan küçük olabilir. Bazı otellerde ise 3. yatak uygulaması olmamaktadır. Bu tip oteller ile çalışılan paketlerde Gezi Merkezi misafirlerini satış sırasında bilgilendirecektir.  
    • Çocuk fiyatları sadece çocukların ebeveynleri ile aynı odada konaklaması şartı ile geçerlidir. 0-2 yaş çocuk uygulamasında, çocuğun tur dönüş tarihinde 2 yaşından, 3-12 yaş çocuk uygulamasında, çocuğun tur dönüş tarihinde 12 yaşından gün almamış olması gerekmektedir.  
    • Dış nedenlerden dolayı Gezi Merkezi programda değişiklik yapma hakkına sahiptir.
    • Tura katılımın yeterli olmaması durumunda Gezi Merkezi iptal/değişikliği misafirlerine tur hareketinden 21 gün önce bildirecektir.  
    • Gezi Merkezi, havayolu ile yolcularımız arasında aracı konumunda olup, 28.09. 1955 Lahey Protokolü’ne tabidir. Uçuş öncesinde uçak saatleri değişebilir. Tüm saatlerin hareket tarihlerinden 48 saat önce teyit edilmesi gerekmektedir. Yolcularımız uçuş detaylarının değişebileceğini bilerek ve kabul ederek turu satın almışlardır.
    • İç hat low cost uçuşlarında 20 kg bagaj hakkı bulunmaktadır
    • Gezi Merkezi, kategorisi aynı kalmak şartıyla programda belirtilen otelleri değiştirme hakkına sahiptir.
    • Ekstra turlar belli bir katılım şartı ile düzenlenir. Katılımın yetersiz olduğu durumlarda düzenlenemez. Katılımcı sayısının yetersiz kaldığı durumlarda fiyatlar rehber tarafından revize edilip yeni bir düzenleme yapılabilir.
    • Yol üzeri yapılacak ekstra turlarda tura katılmayacak olan misafirlerimiz rehberimiz tarafından kent girişlerinden önce yer alan dinlenme alanlarına yönlendirilecektir. 
    • Tur esnasında yerel otoriteler tarafından gezilmesine herhangi bir sebeple izin verilmeyen turlar gerçekleştirilmez. Bu turların yapılamamasından Gezi Merkezi sorumlu değildir.  
    • İptal ve değişiklik durumunda “GEZİ MERKEZİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ” geçerlidir. 

    İptal Şartları
    https://gezimerkezi.com.tr/tur-752-phuket-pattaya-bangkok-turu---turk-hava-yollari-ile.html


    0216 414 59 59


    Bu çıktı 29.03.2024 12:48 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.