Lviv Turu - Yılbaşı Dönemi - Freebird Hava Yolları İle Tur Programı
Kalkış Yerleri: Sabiha Gökçen Havalimanı
PROGRAM
1 Gün: SABİHA GÖKÇEN HVL – LVIV 29 Aralık 2019

Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar Terminali’nde uçuştan yaklaşık 3 saat önce saat 10.00’da buluşma. Bagaj ve bilet işlemlerinizin ardından Freebird Havayolları’nın FHY807 sefer sayılı özel uçuşu ile saat 13.00’de Lviv’e hareket. Yerel saat ile 15.00’de Lviv’e varış. Varışımızın ardından gerçekleştireceğimiz şehir turunda; İkinci Dünya Savaşı’nda zarar görmemiş ender yerleşimlerinden Lviv, trafiğe kapalı meydan ve caddeleri ile UNESCO Dünya Mirası Listesi’nde yer alan kentlerden biri. Yüz yıldan fazla süre Avusturya-Macaristan İmparatorluğu’nun yönetiminde kalan Lviv, Gotik ve Rönesans üslubunda yapılmış, günümüzde hemen hemen tamamı korunmuş binalarıyla şirin bir Orta Avrupa kenti. Rus yönetiminde hemen hiç kalmamış olan kent, Ukrayna’nın bambaşka bir yüzünü oluşturuyor. Panoramik turumuzda farklı kültürlerin bir arada yaşadığı, “aslanlar kenti” adıyla anılan Lviv kentinin opera binasını, ünlü Maria Zankovetska Tiyatrosu’nun binasını, Svobada Meydanı’nı, uzaktan Lviv Kalesi’ni, St George Yunan-Katolik Katedrali’ni, Cizvitlerden kalma Aziz Petrus ve Pavlos Kilisesi’ni, Dominiken Katedrali ve Manastırı’nı, Katedral Meydanı’ndaki Boim Şapeli’ni, Rynok Meydanı’nı görecek olup,  kentin farklı yüzleri hakkında fikir edineceğiz. Sonrasında otele yerleşme ve serbest zaman. Gecelememiz Lviv’deki otelimizde.



2 Gün: LVIV 30 Aralık 2019

Otelimizde alacağımız kahvaltı sonrasında serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz rehberimiz tarafından düzenlenecek öğle yemekli Şatolar turu’na ve Lychakiv Mezarlığı Turu’na ve katılabilirler. Gecelememiz Lviv’deki otelimizde.

Öğle yemekli Şatolar turu | 65 Eur Kişi başı 
Bu esktra gezimiz sırasında Lviv bölgesinde 16. Yüzyıldan kalma tarihi şatolardan en önemli 2 tanesini görme imkanımız olacak, kendinizi adeta şövalyeler zamanında hissedecek ve şövalye kıyafetleri ile fotoğraf çektirme imkanına sahip olacaksınız. Şato gezilerinin ardından öğle yemeğimizi aldıktan sonra otelimize transfer oluyoruz. 

Lychakiv Mezarlığı Turu| 20 Eur Kişi başı
On altıncı yüzyıla kadar kimsesizler mezarlığı olarak kullanılan ve on sekizinci yüzyıldan itibaren siyasetçilerin, sanatçıların, varlıklı ailelerin defnedildiği, günümüzde “tarih ve kültür müzesi” kapsamına alınan toplam 42 hektarlık bu mezarlıkta önemli heykeltıraşların tasarlayıp yaptıkları muhteşem güzellikteki mezar anıtlarını göreceğiz. Yüzlerce yıllık ağaçları, kuş sesleri ve dingin ortamın her biri olağanüstü bir ustalığın eseri olan mermer heykellerle buluştuğu, film setini andıran bu mekânda Ukrayna, Polonya ve Rusya tarihinden önemli olayları da anma imkânı bulacağız. Turumuzun ardından otelimize transfer. Gecelememiz Lviv’deki otelimizde.

 

 



3 Gün: LVIV 31Aralık 2019

Otelimizde alacağımız kahvaltı sonrasında serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz rehberimiz tarafından düzenlenecek ekstra Eczacılık Müzesi, Çikolata Fabrikası Satış Mağazası, Ermeni Katedrali ve Arsenal (silah deposu) Turu’na katılabilirler. Akşam, dileyen misafirlerimiz rehberimiz tarafından düzenlenecek ekstra Özel Yılbaşı Gala Gecesi’ne katılabilirler. Geceleme Lviv’deki otelimizde. Yeni yılınız kutlu olsun! Hoş geldin Yeni yıl… Hoş geldin 2020…
 

Eczacılık Müzesi, Çikolata Fabrikası Satış Mağazası, Ermeni Katedrali ve Arsenal (silah deposu) Turu |35 Eur Kişi Başı
Bu turumuzda yüzlerce yıl önce insanların hastalıklarına nasıl şifa bulunduğunun gösterildiği Eczacılık Müzesi’nin ardından Lviv’de yıllardır farklı görüşlerden siyasi mahkûmların hapsedildiği meşhur zindanları ziyaret edecek, ayrıca meşhur silahlıkları göreceğiz. Gezimiz Kars’ta bulunan Ünlü Ani Ermeni Kilisesi’nin bir eşi olan Lviv Ermeni Kilisesi’ni ziyaret ederek devam edecek. Muhteşem freskleri olan bu kiliseyi gezdikten sonra dünyaca ünlü Lviv çikolatalarının satıldığı fabrika satış mağaza zincirlerinin en ünlü ve dört katlı satış merkezine giderek bir kahve molası vereceğiz. 

 

Yılbaşı Gala Gecesi |120 Eur Kişi başı 
Dileyen misafirlerimizle akşam vaktini Lviv’in en eğlenceli mekânlarında değerlendirebilecekleri, ekstra düzenlenecek Yılbaşı Gala Gecesi (sınırsız lokal içecek imkanı)



4 Gün: LVIV - ISTANBUL 01 OCAK 2020

Otelimizde alacağımız kahvaltı sonrasında otelden check-out işlemlerimizi gerçekleştiriyoruz. Rehberimizin bilgilendireceği saatte buluşma ve Lviv Havalimanı’na transfer. Bagaj ve pasaport işlemlerini tamamladıktan sonra Freebird Havayolları FHY808 sefer sayılı uçuşla 15:00’da İstanbul’a hareket. 17:00’da varışımıza istinaden keyifli turumuzun sonu. Bir sonraki gezimizde buluşmak üzere sizlere veda ediyoruz.



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    EKSTRA TURLAR:

     

    TUR

    KİŞİ BAŞI ÜCRET

    Öğle yemekli Şatolar turu

    65 EUR

    Lychakiv Mezarlığı Turu

    20 EUR

    Eczacılık Müzesi, Çikolata Fabrikası Satış Mağazası, Ermeni Katedrali ve Arsenal Turu

    35 EUR

    Yılbaşı Gala Gecesi Turu 

    120 EUR

    TOPLAM

    240 EUR ( 4’lü paket alınması durumunda 200  EUR )

    • Ekstra turlar Türkiye’den alındığında 240 EUR olan 4 turdan oluşan özel esktra tur paketi özel yaklaşık% 20 indirim ile 200 EUR olacaktır.
    • Yılbaşı Gala Yemeği sadece alınmak istenirse 120 EUR yerine 100 EUR olacaktır. Yaklaşık % 20 özel indirim uygulanacaktır.Yılbaşı dönemi bölge çok yoğun olduğundan ekstra turları tur öncesi bilgi vermeniz müsaitlik konusunda operasyonel olarak sıkıntı yaşamayı da önlemektedir.
    • Ekstra tur indirimi Türkiye’den satın alındığı takdirde geçerli olup tur esnasında satın alınması halinde herhangi bir indirim uygulanmamaktadır. Bölgede yılbaşı yoğun olması sebebiyle özellikle gala yemeği son dakika müsaitlik sıkıntısı olmaması adına tur öncesi katılım bilgisi gerekmektedir.

     

    • Yurtdışı gezilerinde en az 6 (altı) ay geçerli pasaport olması mecburidir. 10 (on) yıldan eski pasaportlar yurtdışına yapılan seyahatlerde geçerli değildir. Bu tür pasaportların tur hareket tarihinden önce yenilenmesi gerekmektedir. Yırtık ve yıpranmış pasaportlar ile ülkeye giriş yapılamaz.
    • Gezi Merkezi, havayolu ile yolcu arasında aracı kurum olup, 28.09.1955 Lahey Protokolü’ne tabidir. Tarifeli ve özel uçuşlarda rötar riski olabilir veya mevcut gezi ve uçuş öncesinde saatler değişebilir. Gezi Merkezi, bu değişiklikleri en kısa sürede bildirmekle yükümlüdür. Yolcu, saat değişmesi riskini kabul ederek geziyi satın almıştır. 0-2 yaş aralığındaki çocuklar için alan vergisi ve alan hizmetleri bedeli ödenmez.
    • Gezi Merkezi, gerekli gördüğü durumlarda, tur güzergâhını içeriği aynı kalmak koşuluyla değiştirme hakkını saklı tutar.
    • Bu paket turda minimum katılımcı sayısı her otel kategorisi için 40 (kırk) kişidir. Paket tura katılacak kişi sayısının yeterli olmaması durumunda 21 (yirmi bir) gün öncesinden tur iptali tüketiciye bildirilir.
    • Programlarda belirtilen geziler rehberin insiyatifinde herhangi bir nedenden dolayı belirtilen gün/günler dışında başka bir gün/günlerde yapılabilir.
    • Fiyatlara dahil olan ve olmayan (ekstra) turların özel durumlardan dolayı yapılamaması halinde yerine alternatif turlar düzenlenir.
    • Yerel otoriteler tarafından gezilmesine, gidilmesine herhangi bir sebeple izin verilmeyen gezi ya da turlar yapılmaz. Alternatif turlar minimum 20 (yirmi) kişilik katılım olduğu takdirde gerçekleştirilebilir. Daha az sayıda katılım olduğu takdirde turlar rehberin insiyatifinde ve gerekli olursa fiyatlar değiştirilerek gerçekleştirilebilir. Bu gezi ya da turların yapılamamasından Gezi Merkezi sorumlu tutulamaz.
    • Üç kişilik odalar, otellerin müsaitliğine göre verilebilmekte olup bu tip odalarda üçüncü kişiye tahsis edilen yatak, standart yataklardan küçüktür. Üç kişilik odalar bir büyük yatak ve bir ilave yataktan oluşmaktadır. İlave yataklar açma-kapama ve coach bed olarak adlandırılan türdedir; tur katılımcısı üçüncü kişi ve/veya çocuk rezervasyonlarında odalarda yaşanabilecek sıkışıklık ve yatak tipini kabul ettiğini beyan etmiş sayılır. Çocuk indirimleri iki yetişkin yanında kalan –yaş grubuna uyan tek çocuk için geçerlidir.
    • Fuar, kongre, konser, etkinlik, spor turnuvası gibi faal dönemlerde, belirtilen lokasyonlardan veya mesafelerden daha uzaktaki oteller kullanılabilir. Böyle bir durumda, turun hareket tarihinden 15 (on beş) gün önce katılımcıya acente tarafından bilgi verilecektir.
    • Tur programında fiyata dâhil olan hizmetler arasında yer alan “otelde yapılan kahvaltılar”, bulunulan ülkenin kahvaltı kültürüne uygun olarak ve genelde “kontinental kahvaltı” denilen “tereyağı, reçel, ekmek, çay veya kahve”den oluşan sınırlı bir mönü ile sunulmakta olup gruplar için gruba tahsis edilmiş ayrı bir salonda servis edilebilir.
    • Panoramik şehir turları maksimum 2 (iki) saat süren, otobüs içerisinden yapılan, şehrin önemli noktalarının ziyaret edildiği turlardır.
    • Tekne turları minimum 25 (yirmi beş) kişinin katılımıyla yapılmaktadır.
    • Yemekli turlarda mönü “başlangıç tabağı, ana yemek ve tatlı” içermekte olup içecekler hariçtir. 


    İptal Şartları
    https://gezimerkezi.com.tr/tur-757-lviv-turu---yilbasi-donemi---freebird-hava-yollari-ile.html


    0216 414 59 59


    Bu çıktı 16.04.2024 19:14 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.